Finalebordet ved Main Event i Dublin etter å ha sikret seg en plass bland de åtte beste. Foto: Poker.no

Innebandylegenden gjør det bra i Norgesmesterskapet i poker.

Raymond Evensen var en elegant og taktiker på innebandybanen, nå har den 48 år gamle innebandylegenden igjen gjort det bra ved pokerbordet.


Raymond Evensen er for andre gang klar for finalebordet i Poker-NM, etter å ha spilt godt i turneringen Main Event i Dublin 2022 og gjort om startstacken på 100.000 chips til 6.400.000 i løpet av tre dager. Vinneren blir kåret til Norgesmester og kan også innkassere nesten 1.300.000 kroner i premie. Det var 1050 spillere som stilte til start i turneringen, der bland annet verdensmesteren i sjakk, Magnus Carlsen, røk ut på en 25. plass. 

Raymond Evensen er en av åtte finalister i Main Event i Dublin etter tre dagers spill. Foto: Poker.no
For Raymond Evensen blir det nok en tøff dag, han ligger på syvendeplass med en ganske liten stack med chips, der lederen Tom-Aksel Bedell har 21.650.000 chips per nå. Med blinds som blir alt høyere må han nok ta noen sjanser ganske raskt under den fjerde dagen om han skal ha sjanse å kjempe om gullet, du kan følge Evensens fremfart direkte på finalebordet da spillet gjenopptas  med direktesending på TV2 fra klokken 13.30. Evensen er allerede sikret litt over 100.000 kroner i prispenger etter å ha nådd finalebordet. 

I 2018 var han også ved finalebordet, og endte den gang på en femteplass. 

Les mer om:

Raymond Evensen Poker