Vår redaksjon

 

Kent Henriksen
Ansvarlig redaktør
redaksjonen(a)innebandyavisen.no
471 368 50

 

Øvrige bidragsytere: Petter Alexandersen (Ekspert/Foto), Andreas Kristoffer Berge (Tekst/Foto), Aksel Hoff (Tekst), Mikael Karlholm (Tekst/Foto/Grafikk), Børge Andreassen (Foto), Tor Anders Dalland (Foto).

Ønsker du å være en del av vår redaksjon, enten som fotograf, skribent, grafisk designer, rapportere LIVE eller lignende ..ta kontakt med redaksjonen! Her er det gode muligheter å lære seg faget, og flere av våre tidligere medarbeidere har brukt Innebandyavisen som et springbrett for å komme seg inn i andre større aviser og mediahus.

 

Innebandyavisen
Ørneveien 9
1890 Rakkestad


Assisten åpnet dørene 15 august 2008, og ble en riksdekkende versjon av Assisten.org som tok seg av innebandy i Nord-Norge fra 2006-2008. Assisten har vært drevet i dugnadsånd av innebandy-entusiaster med forskjellig bakgrunn fra idretten vi alle elsker siden den gang, og omtales siden 2015 bare som Innebandyavisen og eies av KH Media. Hvis du ønsker å bidra, annonsere eller støtte nettstedet er det bare å ta kontakt med oss, e-postadresse finner du lengre ned på siden. 


tips[krøllalfa]innebandyavisen(dot)no