Slovakia kunne juble for seier over Norge i dagens kamp i 6-nasjoners. Foto: Kent Henriksen

Slovakia snudde og vant mot Norge

Norge ledet stort i dagens andre kamp mot Slovakia i 6-nasjoners turneringen i Tyskland, så raknet det for det norske laget.

Scoringer fra Ole Mossin Olesen og Marius Pedersen i den første perioden, sørget for en tomålsledelse da lagene gikk til den første pausen.

I den andre perioden scoret Daniel Gidske for Norge, men en redusering fra slovakene i overtall var starten på fem tunge norske minutter. For Ronald Gasparik, Tomas Kvasnica og Ladislav Gal så til at det var uavgjort da lagene gikk til den andre pausen, selv etter norsk tremålsledelse.

I den tredje perioden scoret slovakene på nytt i overtall, denne gang var det stjernespilleren Michal Dudovic som sto for målet. Slovakene øker til 5-3 etter ti minutter, og rett etterpå har Norge en enorm mulighet, men Mossin Olesen får ikke treff på ballen da han står på blankt goal. Norge har sine muligheter til å redusere, men ballen vil ikke inn. Først da det gjenstår 55 sekunder kommer en redusering, på en flott kontringer der Mossin Olesen setter inn ballen. Slovakia tar timeout og Norge tar ut målvakten, men Slovakia holder ut og vinner kampen. KAMPFAKTA

Norge møter Polen i morgen klokken 13.00, og senere på dagen venter kamp mot Danmark.