Samuel Fseha har en fortid i Salem og Djurgården. Her for Djurgården i kamp mot KAIS Mora i 2017. Foto: Fredrik Lindblom

– Kommer til å bli en publikumsfavoritt

Sandnes har hentet en målfarlig ving med allsvensk rutine og som var sterkt delaktig da Stockholm vant distriktslags-SM både på P15 og H17-nivå.


Samiel Fseha heter Sandnes seneste signering. Svensken har seks sesonger bak seg i Allsvenskan for Salem og Djurgården. I 19/20-sesongen gjorde han 20 poeng (12+8) på 19 kamper før serien ble stoppet grunnet korona-pandemien. Sandnes er godt fornøyd med å ha signert 27-åringen som de tror kan bli en publikumsfavoritt.
– I Samiel får vi en spiller med en enorm fart, god arbeids kapasitet og en spiller som virkelig vet hvor målet står. Det er rett og slett en klasse spiller som kommer til å ikle seg Sandnes drakten kommende sesong, vi tror at Samiel kommer til å bli en publikumsfavoritt i Hanahallen kommende sesong, skriver de på sosiale medier om overgangen. 

Fseha gjorde mål i finalen da Stockholm vant distriktslags-SM på P15 nivå, og hadde to poeng i finalen da Stockholm vant samme turnering på H17 nivå. Han har også vært i søkelyset til Sveriges U19-landslag, men står uten landskamper. 

Fra før er det klart at Jacob Öberg og Tuomo Manninen forlenger med vestlendingene.