Lindomespilleren Moa Bernvid blir å se i grønt også kommende sesong, denne gang for Gjelleråsen. Foto: A. Kårhag

– Kommer å forbedre vårt nivå

Gjelleråsen har gjort klart med en klassesignering fra allsvenskan, da Moa Bernvid signert for nittedølingene.


Moa Bernvid blir Gjelleråsen-spiller kommende sesong, og har skrevet under en 1+1 års kontrakt med klubben fra Nittedal med Lihallen som hjemmebane. Bernvid var ønsket av flere norske klubber, men til slutt falt valget på Gjelleråsen.
– Jeg hadde kontakt med litt forskjellige klubber i Norge, men valgte Gjelleråsen fordi jeg synes de ga meg det beste inntrykket og virker å være en herlig gjeng med jenter. Jeg håper å kunne bidra med bra energi og positivitet, samt mine styrker på banen og rutine som innebandyspiller, sier hun til sin nye klubbs hjemmeside. 

21-åringen ble tidligere i karrieren listet som en av Sveriges største talenter, og debuterte som 17-åring i SSL for Warberg. Foto: A. Kårhag

Hovedtrener Jonas Boväng er fornøyd med signeringen som har spilt en sesong i SSL for Warberg tidligere i karrieren, før hun vendte tilbake til allsvenskan for spill i Lindome. 21-åringen var listet på 37. plass på Innebandymagazinets talentliste, og er uten tvil en spiller som har potensiale å gjøre et stort inntrykk i eliteserien. 
– En offensiv forward. Hun er en teknisk, venstrefattet spiller, som også kan spille back. Har fin erfaring med å spille viktige kamper på SM-nivå på juniorsiden, i tillegg til én sesong i SSL og flere sesonger i Allsvenskan. Nå handler det om å være tålmodige og gi henne tid da hun ikke har spilt på over ett år. Dette er en spiller som kommer til å forbedre vårt nivå og kunne bidra til å løfte andre spillere i laget. 

Gjelleråsen endte på femteplass i eliteserien sist sesong, og møter Stavanger på hjemmebane i serieåpningen 18. september.