Monolittens playmaker Hajar Kaddouri som ble 18 år i april har signert for Tunet. Foto: Petter Alexandersen

Tunet henter Monolittens talentfulle playmaker

Tunet er på jakt etter forsterkninger og henter Monolittens talentfulle playmaker Hajar Kaddouri.


Hajar Kaddouri slo igjennom for Sagene der hun scoret i debuten mot Fjell-Kameraterne i september 2019. Da Sagene trakk laget fra eliteserien etter debutsesongen, gikk ferden videre til Monolitten, der Kaddouri har utviklet seg til en nøkkelspiller. Nå gleder hun seg til å spille for Tunet fremover. 
– Først og fremst valgte jeg Tunet fordi det er en klubb som virkelig satser på innebandyen. De har et veldig godt sportslig tilbud med dyktige personer rundt laget. Inntrykket jeg har fått er at de satser på de unge og vi er flere i samme alder. Det var viktig for meg. Jeg ville ta et et steg som jeg følte var et steg opp. For å utvikle meg videre trenger jeg en treningshverdag hvor kravene til deg selv og andre er høye, og den treningskulturen er det Tunet som har. Jeg har kommet til en klubb som har skikkelige ambisjoner, og det passer meg veldig bra, sier hun i et intervju på klubbens SoMe. 

Sist sesong ble hun nummer to i den interne poengstatistikken med 21 poeng (10+11) på 20 kamper, i sesong der Monolitten endte på fjerdeplass på tabellen og røk ut for de blivende mesterne Grei i semifinalen. 

18-åringen er tippet å bli en av nøkkelspillerne for Norge under U19-VM for kvinner i høst.