Petter Robøle og Vetle Mellum feirer scoring, sistnevnte scoret tre av målene i kveldens seier. Foto: Kent Henriksen

Tok et stort skritt mot fornyet kontrakt

Gjelleråsen har tatt et stort skritt mot fornyet kontrakt i eliteserien, etter dagens to seiere i kvalifiseringen på Jessheim.

Gjelleråsen møtte Sjetne i dagens siste kamp på Jessheim, og allerede etter den første perioden var kampen i prinsipp avgjort. Simon Wiström startet målscoringen på straffeslag etter seks minutter, og like etter satte Tommy Midtsveen ballen i mål på ny for Gjelleråsen. Nittedølingene styrte det meste av spillet, og selv om Sjetne hadde sine sjanser ordnet Vetle Mellum 4-0 ledelse med to scoringer mot slutten av perioden.

I midtperioden prøvde Sjetne å krype nærmere i protokollen, men Wiström og Even Holm øket isteden ledelsen til 6-0 i løpet av perioden. Trønderne måtte skuffet innse at dagens siste kamp ble for tøff.

Den tredje perioden ble en transportstrekke, og Mellum ordnet 7-0, før Herman Høidal scoret trøndernes trøstemål halvannet minutt etter. På tampen sørget Midtsveen for at det ble 8-1, og Gjelleråsen tok med det et stort skritt mot fornyet kontrakt. KAMPFAKTA