Tunet kunne juble for seier i dagens kvartfinale mot Nor 92. Foto: Kent Henriksen

Startet sluttspillet med seier mot Nor 92

Seriemester Tunet vant dagens kvartfinale, men det var ikke bare enkelt å sende Nor 92 med tap i bagasjen.

Tunet tok ledelsen allerede etter 37 sekunder da Samuel Hellström fant nettmaskene, og da trodde nok de fleste at det skulle bli plankekjøring i Høyenhallen. Det ville ikke Nor 92 ha noe av og Jørgen Ripel utlignet etter 13 minutter. Tunets Lukas Haugen sendte hjemmelaget opp i ledelsen på ny etter 18 minutter, men kort tid etter utlignet Philip Kämpe for gjestene. Halvminuttet før pause sendte Tobias Solheim hjemmelaget opp i ledelsen for tredje gang, og 3-2 ble også pauseresultat.

I den andre perioden økte Erik de Santana ledelsen til to etter noen minutter, men Jørgen Becher reduserte etter kvarteret. Joachim Trandum Terjesen har sett mange kamper fra sidelinjen i det siste, men landslagsspilleren var tilbake for Tunet og scoret med et par minutter igjen av midtperioden, og sørget med det for at Tunet kunne gå til pause med 5-3 ledelse.

Den tredje perioden var i underkant fire minutter gammel da Axel Wallin reduserte, men Erlend Vestby dunket inn 6-4 etter syv minutter. Becher scoret nok en gang halvveis ut i perioden og utlignet, men Lukas Haugens scoring etter 14 minutter sørget for 7-5 ledelse. Med et par minutter igjen spikret Ole Mossin Olesen igjen kisten og Tunet kunne juble for 1-0 i kvartfinalen mot Nor 92 etter dagens 8-5 seier. KAMPFAKTA