Ull/Kisa vant dagens kamp mot Sjetne i kvalifiseringen til eliteserien, og endte med det på topp. Foto: Kent Henriksen

Seier igjen - vant hele kvalifiseringen

Ull/Kisa vant kvalifiseringen til eliteserien denne helgen, det er klart etter at også Sjetne ble veid for lett og sendt hjem med tap i bagasjen.

Ull/Kisa fikk en tøff start på oppgjøret mot trønderne Sjetne, da lagets stjerne Albin Bruus Green mistet hodet allerede før det var spilt to minutter. Etter en duell med frislag i mot protesterte Ull/Kisa-spilleren slik at han ble utvist, da han ikke ga seg med dårlig oppførsel ble straffen oppgradert til 2+10 minutter, men ikke engang da ga han seg med dårlig oppførsel og fikk se det røde kortet av dagens kampledere.

Sjetne klarte ikke å utnytte overtallet og Ull/Kisas Aatu Ilsakki Pärkkä kunne isteden score to mål i perioden, som hjemmefavorittene vant.

I den andre perioden doblet Dag Staffan Lindskog og Anders Nordhagen ledelsen, før Christian Larsen Refsnes reduserte drøyt halvveis, og så til at det sto 4-1 til Ull/Kisa etter to perioder.

Iver Bakkens scoring i starten av den tredje perioden gjorde at trønderne for et øyeblikk øyet håp, men det ble raskt sluknet av Magnus Johnsen. Nordhagen og Oliver Kristiansen ble de neste to målscorerne og sistnevnte fastsatte sluttresultatet til 7-2, som betyr at Ull/Kisa vinner kvalifiseringen, og der Sjetne blir nummer fire. KAMPFAKTA