Sarpsborg kunne juble for femteplass i puljespillet i G17-klassen av NM. Foto: Kent Henriksen

Sarpsborg stakk av med femteplassen

Det ble Sarpsborg som stakk av med femteplassen i puljespillet i G17-klassen av NM, etter seier over Akerselva i formiddag.

Akerselva startet kampen best, og Tristian Østreng Dahlstrøm ordnet ledelse rett før det var halvspilt i den første perioden. Begge lag hadde sine muligheter men flere scoringer ble det ikke i åpningsperioden.

I den andre perioden tok Sarpsborg over litt, og Sander Bang-Jacobsen kunne utligne etter fire minutter. Like mange minutter etter setter Jesper Theslo 2-1 for østfoldingene, som tar ledelsen for første gangen i kampen. Sarpingene er i dytten og Marcus Furuseth Amundsen øker ledelsen til 3-1 med seks minutter igjen. Akerselva gir seg ikke og Jens Forberg-Hansen reduserer til 3-2 med et par minutter igjen, og ordentlig nerve nå. Akerselva kommer ikke nærmere og sarpingene vinner, og er godt fornøyde med femteplassen i puljespillet. KAMPFAKTA