Bilder fra eliteserien for kvinner og oppgjøret mellom Sveiva og Grei 16. desember 2023. Foto: Kent Henriksen

Lå under to ganger - snudde og vant

Sveiva lå under to ganger i kampen mot regjerende mester Grei, men snudde kampen og vant.

Det blir minst fire kamper i semifinale-serien mellom Grei og Sveiva. Det sørget sistnevnte for da de vant 4-3 i siste kampen før påskeferien. Under et døgn etter det forrige oppgjøret var det Grei som tok ledelsen med to mål, etter scoringer av Martine Simonsen og Hanne Winther sto det 0-2 til pause, men Isa Remfeldt reduserte i midtperioden og skapte ny spenning, og spenning skulle det bli. Først utlignet Natalie Tysland tidlig i den tredje perioden, før Johanna Ragnarsson ga gjestene ledelsen på nytt. Sveiva hadde imidlertid ingen planer om å gi seg og Daniella Elfstrand utlignet kort tid etter, og med under to minutter igjen kunne Pho Rendalsvik sende Stovner-jentene til himmels og utlignet i semifinale-serien til 1-1 i kamper. Neste oppgjør spilles 6. april. KAMPFAKTA