Thea Sofie Thorkildsen Inderberg senket Stavanger i går, og scoret også første mål i dagens kamp. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Jevnt og spennende - så løsnet det for Monolitten

Det var jevnt i går da Stavanger og Monolitten barket sammen, og det ble det også i dagens kamp i drøyt halve kampen.

Det ble akkurat så jevnt og spennende mellom Stavanger og Monolitten som i går. Gjestene tok ledelsen i det syvende minutt da gårsdagens helt Thea Sofie Thorkildsen Inderberg fant nettmaskene, men Stavanger utlignet med fire minutter igjen av perioden ved Cecilia Lundin.

Det var uavgjort lenge også i den andre perioden, men så løsnet det skikkelig for gjestene Monolitten. I løpet av litt over fire minutter kom det like mange scoringer. Amelia Natalie Lisiecka, Lea Heeremans Øyvik, Silje Karlsen Auestad og Hajar Kaddouri fikk overlistet Anette Forsgren i hjemmelagets mål. 5-1 og kampen ser ut å være avgjort etter to perioder.

Ingrid Johanne Herredsvela Kindervåg reduserer for Stavanger etter tre minutter, men Kaddouri øker ledelsen til 6-2 i det åttende minuttet, og like etter ordner Lundin 6-3, og skaper litt spenning.  Det er gjestene som har mest av spillet, og Stavanger tar timeout etter kvarteret. Det hjelper lite for Lisiecka øker til 7-3 minuttet etter. Flere scoringer blir det ikke og Monolitten vinner og befester tredjeplassen på tabellen. KAMPFAKTA