Ole Martin Skau Jansson ble tremålsscorer i dagens oppgjør mot Harstad. Foto: Kent Henriksen

Fortsatt tabelltopp for Tunet - slo Harstad

Tunet vant dagens kamp mot Harstad, men det var ikke uten at harstadværingene lagde litt trøbbel for serielederne.

Harstad gjorde en god innsats mot serieleder Tunet, men det allikevel tap i hovedstaden. Manglerudgutta vant ettermiddagens kamp med 8-4, men det var ikke uten at de måtte slite litt for scoringene i dag.

Henri Kukkonen sendte gjestene i ledelsen etter tre minutter, men Ole Mossin Olesen utlignet minuttet etter. Så kunne Christoffer Gustafsson og Mossin Olesen øke ledelsen før pausen.

Ritvars Berzins reduserte for Harstad i midtperioden, mnen Ole Martin Skau Jansson økte ledelsen halvannet minutt senere, men Janis Rajeckis ordnet spenning igjen etter elleve minutter. Tunet giret opp og scoringer fra Philip Laasonen og Skau Jansson så til at hjemmelaget kunne gå til pause med 6-3 ledelse.

I den tredje perioden ordnet Skau Jansson 7-3, med sitt tredje mål for dagen. Men ikke lenge etter fant Kukkonen nettmaskene igjen. Tunet lot seg ikke stresse og Laasonen kunne med sitt andre mål for dagen fastsette sluttresultatet til 8-4. KAMPFAKTA