Norge jakter på syvendeplassen når Danmark står for motstanden i den siste kampen i VM. Foto: Kent Henriksen

Det her skjer på VMs siste dag

Da skal det hele avgjøres i IFU Arena, da den niende og siste dagen av VM spilles.


Dagen starter med to plasseringskamper, der Polen og Slovakia gjør opp om femteplassen. Så er det Norge og Danmark som møtes for 17. gang. Norge har vunnet ni ganger, spilt uavgjort to ganger og danskene har vunnet fem av oppgjørene gjennom tidene. I november ble det uavgjort i lagenes første møte, og seier til Norge i generalprøven. Norge har ikke tapt en tellende kamp mot danskene siden 2007, og ifølge Coolbet favoritter til 1.55 i odds. 6.00 på uavgjort og 3.50 ganger pengene gir en dansk seier. 

Norges kamp går på TV2 Sport 1, og kanalens strømmetjeneste. Du kan også følge kampen her

Litt senere på dagen skal Sveits og Tsjekkia ut i kamp om bronsen. Tsjekkerne vant i gruppespillet, og er favoritter i dagens kamp etter en fantastisk fight med Finland i går, spørsmål der er om Sveits har litt mer krefter igjen etter å blitt nedsablet av Sverige, og hadde muligheten å hvile spillere utover sin semifinale. 

Så venter finalen foran et fullsatt IFU Arena, der svenskene har gått som en maskin gjennom hele mesterskapet og møter Finland som de slo i gruppespillet med klar margin.

De fleste tror nok på en svensk seier, men finnene er noen luringer og kanskje har de noe på lur. Coolbet er så sikre på svensk seier at oddsen står til 1.09, uavgjort gir 10.00 ganger pengene, og hele 12.00 om det blir finsk seier. Kampen vises på TV2 sport 1 og kanalens strømmetjenester. 

Dagens kamper i VM: 
10.00 Polen-Slovakia (5. plassen)
10.30 Danmark-Norge (7. plassen)
13.00 Sveits-Tsjekkia (bronsefinale)
16.30 Sverige-Finland (finale)

Vil du vite mer eller følge kan du sjekke de offisielle VM-sidene der du også kan følge dagens kamper.  Du kan se de øvrige kampene som ikke er geoblokket på IFFs Youtube-kanal

Les mer om:

VM 2021 Uppsala