På lørdag blir det klart hvem Norge møter i gruppespillet under verdensmesterskapet i Uppsala som spilles i vinter. Foto: Rune Halvorsen

– De er den klart dårligste nasjonen

Skrevet av Kent Henriksen
20.05.2021 10:24

Lørdag trekkes gruppene til verdensmesterskapet i Uppsala som starter i november. Innebandyavisens ekspert gir sitt syn på Norges muligheter og hva vi bør håpe på da gruppene trekkes.

Norge er ikke rangert bland de åtte beste nasjonene og starter VM i gruppe C eller D, der de neste åtte nasjonene på rankingen holder til. Fra de gruppene må man igjennom play off for å nå en kvartfinale i mesterskapet som spilles 27. november til 5. desember i IFU Arena, Uppsala. Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen tror det er gode sjanser for avansement.
– Hvem vi får i gruppespillet betyr ikke alt for mye, her bør vi vinne mot alle uansett men å slippe Danmark der hadde ikke gjort noe. Vi har møtt de nok de siste årene så hadde vært moro med litt ny motstand nå. Er den eneste nasjonen jeg ser kan slå oss i gruppespillet, og de kan også hjelpe oss mot beste gruppene i 2023 om de vinner motsatt pulje. Så unngå de er fint, sier Alexandersen. 

Abonner på Innebandyavisen for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om innebandy!

Kun 69 kr/mnd – eller tegn et årsabonnement (der månedsprisen blir 49 kr/mnd!) - alle abonnement fornyes automatisk – ingen bindingstid

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement