Det ble en målrik affære da Akerselva fikk besøk av Nor 92 lørdag. Foto: Kent Henriksen

Akerselva vant målfest mot Nor 92

Akerselva viste muskler da Nor 92 kom besøk i ettermiddag, Oslo-klubben vant en svært målrik affære i Grefsenhallen.

Akerselva startet best i dagens oppgjør mot Nor 92, der hjemvenderen Axel Wallin fikk skikkelig juling i den første perioden av gamle lagkamerater. Begge lag hadde gode muligheter, men et effektivt Akerselva kunne gå til pause med 3-1.

I den andre perioden fortsatte hjemmelaget å holde grep om kampen, og selv om gjestene scoret tre ganger var det Oslo-laget som var i føringen 8-4 etter to perioder.

Det fortsatte å renne inn scoringer i den tredje perioden, og det stoppet ikke før det hadde blitt scoret 19 ganger i Grefsenhallen. 13-6 endte oppgjøret i favør Akerselva, der Sander Owren var poengbest med seks (4+2) poeng for hjemmelaget. På bortelaget var det hjemvenderen Wallin med sine tre scoringer som var poengbest. KAMPFAKTA