Rikke Ingebrigtsli Hansen tar med seg en verdensmester på årets RH2 innebandycamp. Foto: Kent Henriksen

Verdensmester skal instruere på Rikkes innebandycamp

Landslagsstjernen Rikke Ingebrigtsli Hansen har de siste to årene holdt innebandycamp, der unge jenter får mulighet å lære av de beste. Denne gang skal SSL-spilleren ha med en verdensmester i instruktør-teamet.


Norske landslagsprofiler og eliteserien-profiler har florert på Rikke Ingebrigtsli Hansens innebandycamp de siste to årene. I fjor var det meningen at enda litt større profiler skulle være med, men ble stoppet av innreiserestriksjoner under pandemien. 

Verdensmester Moa Andersson skal instruere på Rikkes innebandycamp i mai, her under VM-kvartfinalen mot Norge. Foto: Kent Henriksen

I slutten av mai måned prøver landslagsstjernen igjen, og denne gang skal foruten hun selv, Maiken Ellis og Marie Wolf også Anna Dömstedt og Moa Andersson fra Pixbo være instruktører. Sistnevnte ble verdensmester så sent som i desember, der hun bland annet assisterte på et av Sveriges mål i VM-finalen mot Finland. 

Campen arrangeres 28-29. mai i Høyenhallen, og denne gang er det jenter i 07-09 som skal i ilden. Du kan lese mer om campen her