Landslagsback Erlend Vestby noterte seg for tre poeng (2+1) i kveldens derby. Foto: Kent Henriksen

Tunet forlenget seiersrekken etter dagens derbyseier

Tunet fikk jobbe hardt for poengene da erkerival Sveiva kom på besøk til Høyenhallen i kveld.

Den første perioden forble målløs helt til det 17. minutt da Jesper Pedersen scoret for Sveiva. Tunet ville ikke være noe dårligere og 12 sekunder etter lå ballen i det andre buret, signert Ole Mossin Olesen. Gjestenes Sindre Bjerknes sendte Stovner-laget i føringen igjen halvminuttet etter, men Tinius Wærstad ordnet 2-2 kort tid etter og så til at det var uavgjort etter den første perioden.

Perioden er et par minutter gammel da Oliver Sletten ordner nok en ledelse for gjestene, men Philip Laasonen ordner balanse i regnskapet i det åttende minuttet. Tunet styrer mye av kampen, men Sveiva har sine muligheter. Kvarteret ut i midtperioden kan Erlend Vestby sette 4-3 og Tunet tar for første gangen ledelsen i kampen.

I den tredje perioden ordner Pedersen 4-4 i det fjerde minutt, men Vestby bruker under minuttet på å føre Tunet opp i ledelsen igjen. Tunet er det førende laget, og Sveiva må kjempe hardt for å holde målet rent. Det klarer de til det gjenstår fem minutter, da scorer Mossin Olesen 6-4. Sveiva tar timeout, og det gir resultat da Pedersen setter sitt tredje mål for kvelden og reduserer til 6-5. Rekken med 28 strake seiere stopper ikke i kveld, da Fredrik Mohn Frafjord setter 7-5 med under minuttet igjen og fastsetter sluttresultatet for Tunet som klatrer oppover på tabellen. KAMPFAKTA