Det ble endelig seier for Akerselva da de slo Fredrikstad i formiddag. Foto: Kent Henriksen

Tok sesongens første seier i bunnoppgjøret

Akerselva slo Fredrikstad i formiddag og tok sesongens første seier i eliteserien for menn.

Hjemmelaget tok ledelsen i dagens bunnoppgjør, men tre kjappe scoringer fra gjestene ga poenghåp. Akerselva ville det annerledes og en redusering i siste minutt av den første perioden ga håp.

I løpet av halvminuttet var det utlignet i midtperioden, og Per Christian Brath sendte hjemmelaget i føringen i det sjette minuttet. Fredrikstad utlignet i det 13. minutt og kampen sto og vippet.

I den tredje perioden var Albin Holmberg frempå med to scoringer før det var spilt fire minutter, og da Akerselva økte ledelsen etter ni minutter var det hjemmelaget som hadde kontroll på poengene. Fredrikstad gjorde alt de kunne for å komme nærmere i målprotokollen, men igjen er det hjemmelaget som øker sin ledelse til 8-4. To kjappe reduseringer for Fredrikstad rett etter gir poenghåp, og starter med det en målbonanza der det blir scoret ti ganger i perioden. Det ender til slutt 10-8 til Akerselva, som vinner det som utvikler seg til en målfest.  KAMPFAKTA