Det ble Sveiva som stakk av med seieren i dagens lokaloppgjør mot Gjelleråsen Foto: Tor Anders Dalland

Sveiva best i lokaloppgjøret mot Gjelleråsen

Gjelleråsen gjorde en god figur mot Sveiva i lokaloppgjøret i to perioder, men rutinen hos dagens gjester avgjorde.

På tross av en flott snuoperasjon i midtperioden kunne ikke Gjelleråsen hindre Sveiva fra å vinne dagens lokaloppgjør.

Sveiva tok ledelsen med to scoringer i den første perioden, før Gjelleråsen utlignet med to kjappe scoringer. Andreas Næss Valbye sendte gjestene opp i ledelse mot slutten perioden og Sveiva kunne gå i garderoben med ledelse.

I midtperioden økte gjestene ledelsen, men tre mål på rappen fra hjemmelaget skapte ordentlig spenning. Sveiva utlignet sent og så til at det var uavgjort etter to perioder.

I den tredje perioden ble Sveiva for vanskelige å holde igjen, fem scoringer på rappen avgjorde lokaloppgjøret, og selv om Gjelleråsen scoret et trøstemål på tampen ble det en tung aften i Slattumhallen. Sveiva vant 10-6 og klatret fra åttende til femteplass på tabellen. For Gjelleråsen er det fortsatt tre poeng opp til trygg grunn, men nå har de en kamp mer spilt enn lagene over seg på tabellen. KAMPFAKTA