Maja Brodin (bildet) og Sandra Nilsson forlater Stavanger og vender hjemover til Sverige. Inn kommer Emelie Eriksson (øverst) og Elin Salomonsson som erstattere. Foto: Innebandyavisen/Stavanger

Stavanger mister to svenske stjerner - erstatterne er klare

Stavanger mister to stjernespillere i sommer, men allerede nå er erstatterne signert og klare.


Stjernespillerne Maja Brodin og Sandra Nilsson reiser begge tilbake til Sverige etter én sesong for Stavanger i eliteserien. Vestlendingene har allerede erstatterne klare og signert. Elin Salomonsson kommer fra Uppsalas utviklingslag, mens Emelie Eriksson spilte for Umeå City i Allsvenskan i fjor, der hun noterte seg for fire scoringer og to assist på 14 kamper. Trond Asheim i eliteutvalget i klubben er fornøyd med signeringene fra nabolandet.
– Det er ikke lett å erstatte Maja og Sandra som begge leverte på strålende vis i sesongen vi har lagt bak oss. Vi er i ferd med å bygge et nytt lag i Stavanger og har per nå et veldig ungt lag. Elin og Emelie er også unge, men det er to spillere som vi håper skal bli gode bidragsytere offensivt kommende sesong. Nå har vi oppfylt «svenske-kvoten», men vi fortsetter å jakte norske spillere, sier Asheim til Innebandyavisen. 

Stavanger endte på tredjeplass på tabellen sist sesong, og Brodin ble kåret til Årets spiller i eliteserien for kvinner.