Tabellnaboene Slevik og Gjelleråsen barket sammen i ettermiddag. Foto: Kent Henriksen

Det ble spennende da Slevik slo Gjelleråsen

Slevik slo Gjelleråsen i dagens oppgjør i eliteserien, men slet med uttellingen mot effektive nittedølinger.

Slevik starter best og tror de har scoret etter tre minutter, men scoringen blir annullert. Østfoldingene får sjansen i overtall rett etter og setter gjestene under press, og da smeller det fra Ludvik Hansen. Gleden blir kortvarig, for minuttet etter smeller det fra gjestene, da Jonas Neskvern er sist på ballen. Slevik har ballen mest og skaper mest, men gjestene er dødelige da de angriper, og i det niende minuttet setter Daniel Johansen 1-2, og det på gjestenes andre(!) skudd på mål. Først da det er spilt 13 minutter får Slevik inn ballen, Patrick Hjemgård styrer inn 2-2 og det er balanse i regnskapet. Det er litt mer stillingskrig utover perioden, for gjestene kryper lengre oppover banen og skaper flere gode muligheter. Temperaturen stiger også mot slutten av perioden, og begge lag har enorme muligheter å ta ledelsen, men klarer ikke å omsette mulighetene.

Philip Rudningen gjorde en god kamp for Gjelleråsen og ble kåret til sitt lags beste spiller. Foto: Kent Henriksen

Slevik fortsetter å presse gjestene i den andre perioden, men det går litt for tregt i overleveringene for at det skal bli skikkelig farlig. Først da Thomas Stræte tar ansvar etter syv minutter sitter 3-2, etter et skudd der ballen sniker seg inn på førstestolpen. Vondt blir verre med seks minutter senere da Johan Åhlberg øker til 4-2. Gjestenes trener er forbanna og tar timeout og skjeller ut sine adepter. Slevik har ganske god kontroll på oppgjøret, men sliter med å score. Det gjør ikke Gjelleråsen som er supereffektive, og med halvminuttet igjen setter Mikael Broms 4-3, og ser til at det er full nerve innfor den tredje perioden.

Ludvik Hansen scoret to mål, og Joel Fallberg gjorde tre poeng (1+2) i dagens kamp. Sistnevnte ble kåret til Sleviks beste spiller. Foto: Kent Henriksen

Den tredje perioden er tre minutter gammel da Ludvik Hansen scorer for andre gang i kampen, da kampen står og vipper litt. Det er ganske bra trøkk i duellene og Gjelleråsen prøver febrilt å få inn en redusering. Det er til tider bølgende spill, og begge lag skaper sine muligheter de første ti minuttene. Slevik har en del store muligheter, men en god Philip Rudningen stopper det meste, og litt stolpe ut er det til tider for østfoldingene. 6-3 kommer da Joel Fallberg smeller ballen i nota i overtall med litt over fem minutter igjen, og det er nok ikke ufortjent. Gjestene har ikke gitt opp og kjemper hardt for et mål som kan blåse liv i poenghåpet igjen og tar ut målvakten med to minutter igjen. Det gir uttelling og Petter Haug Robøle setter 6-4 fra distanse. Gjelleråsen har en kjempemulighet, men det har også Slevik helt på tampen. Flere scoringer blir det ikke og Slevik stikker av med de tre poengene.

Slevik-Gjelleråsen 6-4 (2-2,2-1,2-1)