Jørgen Becher gjorde livet surt for gamleklubben i kveld med tre scoringer. Foto: Glenn Selbo

Senket gamleklubben med tre scoringer

Jørgen Becher og Nor 92 slo Sveiva på bortebane i kveldens kamp i eliteserien.

Sammen med Kristoffer Bakke var det liten tvil om at Jørgen Becher var på spillehumør i kveldens kamp mot gamleklubben. De to tidligere Sveiva-spillerne lå bak flere viktige scoringer, og Becher scoret tre ganger. Bakke scoret et og serverte tre assist i dagens seier.

Sveiva ledet etter to perioder, og da Becher øket ledelsen til 5-3 ble det fart på hjemmelaget som reduserte. Bakke sendte gjestene opp i tomålsledelse igjen, men en scoring av Jesper Pedersen med under to minutter igjen ga ny spenning, men nysigneringen Matias Palm fastsatte sluttresultatet til 7-5 for gjestene med ti sekunder igjen av kampen. KAMPFAKTA