Siste

Sarpsborg vant nøkkelkamp - to spillere fikk marsjordre

Det ble en rysare da Gjelleråsen fikk besøk av Sarpsborg, en kamp som betydde mye for begge lag.

Gjelleråsen har hatt nok en sesong med svake prestasjoner og mager fangst av poeng. Sarpsborg har også hatt en del opp- og nedturer under sesongen. For nittedølingene har drømmen om et sluttspill blitt en kamp om å overleve og unngå kvalifisering også denne sesongen, samtidig som det for Sarpsborg har blitt en kamp om å sikre seg en plass i sluttspillet.

Gjelleråsen fikk en drømmestart på oppgjøret da Mads Rongsjord scoret etter minuttet, men sarpingene utlignet raskt. Så kom det tre scoringer på rappen fra Gjelleråsen i midten av perioden.  To reduseringer fra gjestene så til at spenningen levde, men Vetle Mellums scoring rett før pause så til at hjemmelaget kunne gå til pause to mål opp.

Psykologisk viktig kunne man tro, men det var gjestene som scoret mål i midtperioden, og de kom kjapt i løpet av ti sekunder i starten av perioden, da Fredrik Gjødalstuen og Dennis Lindblom scoret og så til at det var uavgjort etter to perioder.

I den tredje perioden stoppet klokken på 50 sekunder da Tobias Holm-Gabler sendte gjestene opp i ledelsen for første gang. Da også Sivert Østerås og Gjødalstuen fant nettmaskene var det plutselig 8-5 ledelse for sarpingene. På tampen reduserte Gjelleråsen to ganger og så til at de siste 50 sekundene ble uhyre spennende. Sarpsborg holdt ut og vant 8-7, men da kampen er ferdig blir det kaotisk. Det blir tumulter etter stygt spill, og Robin Norstrøm og Patrick Hjemgård får begge marsjordre. KAMPFAKTA