Nor 92 får ny hovedtrener etter at Jørgen Becher bestemt seg for å spille igjen. Foto: Kent Henriksen

Nor 92 har signert ny ung hovedtrener

Jørgen Becher har bestemt seg for å spille på fulltid neste sesong, det betyr at Nor 92 får en ny hovedtrener.


Malcolm Schäfer blir ny hovedtrener med Robin Ek ved sin side, og sammen med spillende hjelpetrener Axel Wallin skal de styre Nor 92 fremover. Schäfer som signert for 1+1 år hadde Ek som assistenttrener i Hovslätt sist sesong, og har tross sin unge alder trenererfaring fra Skutskär, Sirius, Gävle og Hovslätt.
– Jeg har hørt veldig mye godt om Norge som land, og samtidig vil jeg være med å bidra til å øke interessen rundt innebandyen i Norge, og spesielt i Mjøndalen. Nor 92 hadde også en tydelig og bra plan hvor de vil, og det lokket veldig, sier Schäfer til klubbens hjemmeside. 

Malcolm Schäfer (hovedtrener) og Robin Ek (assistent) skal lede Nor 92 fremover. Foto: Nor 92

Det er et purungt trenerteam som tar over etter Becher, som selv ble trener i ung alder. 24-åringene ble headhuntet av klubbens sportsjef Henning Larsson.
– Malcolm skilte seg positivt ut bland de kandidatene jeg har snakket med, da vi deler de fleste syn på hvordan man skal lede et lag. I tillegg er han en initiativtager, noe han beviste da han selv lanserte Robin som kandidat til rollen som sin assistent. Gjennom flere intervju- og møterunder fant vi ut at Malcolm og Robin, som har jobbet sammen tidligere, utfyller hverandre veldig godt og utgjør et godt team. I tillegg står de for veldig mange av de verdiene og kvalitetene vi leita etter både personlig og som trenere. Jeg er veldig glad for å ha fått de med i klubben og ser frem til å jobbe med de for å utvikle oss videre, sier Larsson. 

Nor 92 endte på sisteplass i eliteserien sist sesong, men slipper nedrykk da kvalifiseringen ble avlyst.