Blir det Rikke Ingebrigtsli Hansen og Pixbo som går til SM-finalen, eller blir det Karen Farnes og Thea Ekholts Endre som tar seg videre? Foto: Magnus C. Lydahl

Nå skal alt avgjøres - finaleplass i potten

Under en time til det skal avgjøres, blir det Pixbo eller Endre som går til finale i SM?


Etter to strake Pixbo-seiere har Endre tatt to sterke triumfer. I dag venter den femte og avgjørende kampen i Wallenstamhallen, der vinneren får møte Thorengruppen i finalen neste lørdag. 

Rikke Ingebrigtsli Hansen har hatt scoring eller poeng i de tre siste kampene på tredjerekken til Pixbo, men det har ikke blitt noe spilletid på Thea Ekholt og Karen Farnes hos Endre, som begge starter på benken i dagens oppgjør. 

Endre kan nå sin aller første SM-finale med seier, Pixbo vant sitt første gull i 2016. Den ventende motstanderen Thorengruppen er i sin første finale, men store deler av troppen kommer fra nedlagte IKSU som har vært dominerende i svensk innebandy og har tatt syv gull siden 2005, og er regjerende mesterinner. 

Du kan følge dagens kamp her, eller tegne abonnement på SSL.se og se kampen (285 kroner per måned eller 135 kroner per kamp).