Ull/Kisas damelag satser mot eliteserien i årene fremover. Foto: Ull/Kisa Innebandy

– Har stor tro på at dette laget kan nå langt

Skrevet av Redaksjonen
30.05.2021 13:59

Damelaget til Ull/Kisa har nylig satt seg selv et hårete mål og satser på å nå eliteserien for kvinner senest 2025.

Eliteserien for kvinner har mistet flere klubber de seneste sesongene og per dags dato er det bare seks lag på plass i landets øverste serie. I Ullensaker har de gule og grønne en plan om å gjøre noe med det på sikt. De satser nemlig på å nå eliteserien i 2025.
– Vi har hatt et seriøst satsende jentelag i flere år og stammen til det nye damelaget vårt er vår gyldne 2003-årgang. Laget vil bestå av unge jenter som har vist seg frem med resultater i serien, cuper og NM tidligere, og ikke minst har iver og vilje til å nå langt. Det er ikke mange år siden mange av spillerne kom fra et fotballag hvor målet i førsteomgang var litt alternativ trening, men de fant raskt ut at innebandy var gøy og her ville de satse og trygt hjulpet av mangeårig trener Stian Christensen har laget fått en meget fin utvikling. Så laget vil bestå av mange unge spillere, men også noen litt eldre og vi har plass til andre damer som vil satse sammen med oss da vårt langsiktige mål er å prege damesiden i norsk innebandy i fremtiden, sier lagleder Unni Vindvik til Innebandyavisen. 

Abonner på Innebandyavisen for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om innebandy!

Kun 69 kr/mnd – eller tegn et årsabonnement (der månedsprisen blir 49 kr/mnd!) - alle abonnement fornyes automatisk – ingen bindingstid

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement