Jesper Wiklund (nummer 19) er Greåkers seneste signering. Foto: Roland Osbeck

Greåker henter spennende svenske for å erstatte Wibring Lindqvist

Greåker mistet Arvid Wibring Lindqvist som vender hjemover, men håper å ha funnet en erstatter som skal fylle tomrommet.


Jesper Wiklund er Greåkers nyeste tilskudd, den 26-årige svensken kommer fra Allsvenskan og Hudik/Björkberg. Sportsjef Tommy Kvisvik er godt fornøyd med sin nye spiller som klubben følgt med på en stund.
- Jesper er ekstremt allsidig. Han leverer uansett hvor på banen han blir plassert. I tillegg til allsidigheten har han en enestående spilleforståelse. Han er først og fremst center, men spiller like gjerne på kanten eller på backplass. Rett og slett det reneste kinderegget, sier sportsjefen om nysigneringen til lokalavisen Sarpsborg Arbeiderblad. 

Jesper Wiklund på plass i Sarpsborg og sin nye hjemmebane Tindlundhallen. Foto: Tom Arild Olsen, Sarpsborg Arbeiderblad

Wiklund har spilt hele karrieren sin i Hudik/Björkberg og levert varene både i 1.divisjon og Allsvenskan for klubben. Sist sesong ble det 27 poeng (12+15) på 21 kamper i Allsvenskan, der klubben endte på en niendeplass. Han gleder seg til å dra på seg en ny drakt til høsten.
- Jeg vil vinne titler og i det perspektivet føles Greåker som en god match. Klubben har en tydelig målsetting og vi har sammenfallende ambisjoner. I tillegg ser jeg for meg at jeg får lov til å ta litt lederansvar i en ganske ung spillergruppe. Det er inspirerende.

Greåker endte på andreplass på tabellen sist sesong, og tapte NM-finalen mot Tunet.