Martine Simonsen og Grei møter Tunet til toppoppgjør i ettermiddag. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Full runde og toppkamp i dag

Det spilles tre kamper i eliteserien for kvinner i helgen, og samtlige kamper går av stabelen i ettermiddag, med en tidlig seriefinale der Grei får besøk av Tunet.


Sarpsborg-Gjelleråsen 
12.00 Skjeberghallen

Lagene møttes to ganger på forsesongen, og da ble det to seiere for dagens hjemmelag. Så langt i sesongen er det dog bare gjestene som har tatt poeng. Vi tror nok dagens oppgjør blir jevnt og spennende, akkurat som det ble på forsesongen, så her kan det meste skje. 

SE KAMPEN / LIVE

 

Bygdø/Monolitten-Sveiva
16.00 Skøyen hallen

Petra Weiss møter gamle lagkamerater i Sveiva når Bygdø/Monolitten inviterer til kamp. Begge lag har blandet og gitt så langt i sesongen, der dagens hjemmelag har plukket poeng i tre av fire kamper, og gjestene står med en seier så langt. Vi tror nok hjemmelaget stikker av med alle poengene, men på en god dag kan et ungt Sveiva by på god motstand. 


SE KAMPEN / LIVE

Grei-Tunet
16.00 Apalløkkahallen

Tidlig seriefinale når serieleder Grei får besøk av forrige sesongs mesterlag og serietoer Tunet. Selv om det er tidlig i sesongen er disse oppgjørene ekstremt viktige i jakten på seriegull, og vi kan regne med to lag som ikke legger noe i mellom i duellene. Begge lag har vist god form så langt i sesongen, og det er mye som tyder på en spennende og god kamp i Apalløkkahallen.

SE KAMPEN / LIVE

Les mer om:

eliteserien kvinner