Stian Setterberg og Ola Finess Liseth scoret hver sin gang for et effektivt Fredrikstad mot Nor 92 onsdag kveld. Foto: Kent Henriksen

Effektive østfoldinger senket bunnlaget

Fredrikstad er i dytten og tok sin andre strake seier i går kveld, på bortebane mot Nor 92.

Et svært effektivt Fredrikstad ledet etter den første perioden med 2-1, etter at Ola Finess Liseth og Magnus Langrud scoret på to av tre skudd. Reduseringen til 2-1 av Axel Wallin kom halvminuttet før periodepause.

Den andre perioden var to minutter gammel da veteranen Stein Morten Johansen fant nettmaskene, og da unggutten Ola-Thomas Haglund scoret 4-1 fem minutter senere, så det mørkt ut for seriejumbo Nor 92. Vondt ble verre med et par minutter igjen av perioden da Stian Setterberg sendte gjestene opp i 5-1 ledelse.

I den tredje perioden kjempet gjestene som løver for de tre poengene, og selv om Didrik Grøstad reduserte til 5-2 halvveis i perioden, var det østfoldingenes kveld. Et effektivt Fredrikstad-lag scoret på sjansene sine og kunne inkassere tre poeng, og en syvendeplass på tabellen. KAMPFAKTA