Ole Mossin Olesen og Tunet er årets seriemestere, her etter scoring mot Nor 92. Foto: Kent Henriksen

– Dette har vært en veldig spesiell sesong

Skrevet av Kent Henriksen
03.03.2021 13:39

Tunets lagkaptein Ole Mossin Olesen er godt fornøyd med klubbens femte seriemesterskap, og blikker nå fremover mot NM-sluttspill der Tunet får tåle favorittstempelet.

Det ble ingen storstilt festdag med løfting av seriepokal og jubelscener, men i går ble det avklart at eliteserien for menn avsluttes, og det betyr at det er Tunet som er årets seriemestere. Manglerud-klubben stoppet med det Greåkers rekke etter tre strake seriegull. Det er Tunet-stjernen Ole Mossin Olesen godt fornøyd med, og innrømmer at det har vært alt annet enn en normal sesong. 
– Dette har vært en veldig spesiell sesong, og det er klart at en avkortet serie gjør at vi har en litt ambivalent følelse rundt seriegullet. På den andre siden har det vært en ekstremt dedikert treningsgruppe som har hatt en fantastisk innsats siden lock-down for snart et år siden, og vi føler at vi har vært det beste laget så langt i sesongen. Spillergruppen ville gjerne gjøre ferdig seriespillet, men vi har samtidig forståelse for at det ikke var mulig å gjennomføre dette slik retningslinjene har sett ut den siste tiden, sier Mossin Olesen til Innebandyavisen.

LES OGSÅ: Tunet er seriemestere i eliteserien for menn

Abonner på Innebandyavisen for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om innebandy!

Kun 69 kr/mnd – eller tegn et årsabonnement (der månedsprisen blir 49 kr/mnd!) - alle abonnement fornyes automatisk – ingen bindingstid

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement