Harstads målvakt Ole Petter Anfinsen fikk en god del å gjøre i ettermiddag, her mot Greåker sist sesong. Foto: Kent Henriksen

Det løsnet til slutt for topplaget mot Harstad

Det tok litt tid før det løsnet for topplaget Greåker, men til slutt rant det i vei i målprotokollen mot Harstad.

Akkurat som Sveiva i går fikk Greåker bryne seg på Harstads burvokter, for dagen Ole Petter Anfinsen. Veteranen stengte igjen buret i den første perioden og gjorde det vanskelig for østfoldingene etter Harstads ledelsemål av Toms Niedre etter fire minutter. Jonas Bøckmann utlignet før pausen, men Greåker måtte skuffet gå av banen med uavgjort.

I den andre perioden ble det bedre fra på hjemmelaget da Arvid Wibring Lindqvist, Sander Fauskanger, Jan Prochazka og Thobias Hjorth fant nettmaskene. 5-1 ledelsen tok de med seg inn i garderoben og trøttkjørte harstadværinger så ut å ha gitt litt opp.

Målene fortsatte å ramle inn hos gjestene, da Sondre Haglund, Lars Erik Torp og tre ganger Kristoffer Bakke fant nettmaskene. Toms Kirmuzs og Niedre reduserte et par ganger, men da Fauskanger satt sitt andre for dagen og Fredrik Gjødalstuen fastsatte sluttresultatet til 12-3 var det gjort. KAMPFAKTA