De regjerende mesterne ble for sterke

Det blir en tidlig sommerferie på Harstad etter tre tap på en uke mot regjerende norgesmesterne Slevik.

Anders Thunman Hälldahl ga Harstad ledelsen litt før midtveis i den første perioden, og det nordnorske laget holdt følge med Slevik til første pause, der Alfons Svensson utlignet før lagene gikk i garderoben.

I den andre perioden handlet det meste om østfoldingene, og Gustav Franzon scoret to og Markus Sandberg-Pedersen et mål. Duoen sørget for at det var 4-1 ledelse etter to perioder.

Den tredje perioden var syv minutter gammel da Svensson scoret på nytt, og da han et par minutter scoret sitt tredje for dagen var kampen definitivt over. Med fire minutter igjen økte Johan Åhlberg ledelsen til 7-1, som skulle vise seg bli sluttresultatet. Dermed er Slevik klare for semifinale etter 3-0 i kamper i kvartfinalen. KAMPFAKTA

I morgen møter Nor 92 og Sveiva hverandre til en femte og avgjørende kamp, der det blir avgjort hvem som følger Tunet, Greåker og Slevik til semifinalene i NM.