Jonas Boväng fortsetter som hovedtrener for Gjelleråsen, og tar også over hovedansvaret for klubbens damelag i eliteserien. Foto: Kent Henriksen

Boväng forlenger og overtar damelaget

Gjelleråsens herrer har forlenget kontrakten med hovedtrener Jonas Boväng, som også skal ha hovedansvaret for klubbens damelag.


Jonas Boväng har forlenget sin kontrakt med Gjelleråsens herrelag med to sesonger, og skal også lede klubbens damelag fremover, det ble offentliggjort søndag.
– At vi nå har blitt enige med Jonas Boväng om at ta over hovedansvaret for vårt damelag understreker at Gjelleråsen ønsker å tilby satsning på et høyere nivå, samt tilrettelegge for utvikling både lagmessig og individuelt også på dame- og jentesiden. I tillegg til flere allerede godt etablerte og erfarne spillere i vårt damelag, har vi også mange talentfulle spillere på jentesiden i klubben, som er viktig å ivareta og holde i klubben i sesongene fremover. Med Jonas ved roret har vi stor tro på taktisk utvikling, og en mer effektiv og tilrettelagt fysisk trening kan føre oss mange skritt fremover de kommende sesong, skriver klubben i en kommentar på sin hjemmeside. 

Boväng ble hentet fra Lockeruds damelag i allsvenskan før året sesong, og er allerede godt i gang med å trene damelaget som han overtar etter at Kenneth Våge forsvant tidligere i sesongen. 
– Jeg har trent damelaget et antall ganger allerede, og har sett en heftig utvikling i spillet på kort tid. Jeg liker lagets innstilling og vilje å bli enda bedre. Vi skal utvikle spillet videre, og trene mer spesifikt, for å få de beste nøklene for å lykkes som lag og individuelt, sier Boväng. 

Svensken har meritter fra flere nivåer i Sverige og ledet Gjelleråsens herrer til en syvendeplass i eliteserien, før den ble avsluttet. Nå venter NM-sluttspill for nittedølingene om pandemien tillater videre spill i vår.