Sindre Bjerknes var kampens store profil i dagens seier over Narvik. Foto: Kent Henriksen

Bjerknes het da Narvik ble sendt hjem som slakt

Sindre Bjerknes var i spillehumør under dagens kamp mot Narvik. Den spillende treneren noterte seg syv ganger i protokollen da Sveiva vant stort.

Det var jevnt i en drøy periode før Sveiva satte i et nytt gir og kjørte over Narvik mellom lagene nederst på tabellen. Sveivas spillende trener Sindre Bjerknes noterte seg for syv poeng (1+6) i kampen, og det kunne tremålscorerne Oliver Sletten og Jesper Pedersen nyte godene av. Sveiva ledet 3-1 etter den første perioden, men i den andre perioden kjørte de over gjestene og økte ledelsen til 10-2.

For Narvik ble det tungt, selv om man pyntet på resultatet i den tredje perioden, måtte man innse at det ble tap for Stovner-laget som vant 14-5. Anders Thunmann Hälldahl ble tremålsscorer for gjestene. KAMPFAKTA