Du kan se kampen mellom Gjelleråsen og Monolitten på TV2 når du spiser frokost 11. desember. Foto: Petter Alexandersen

TV2 skal vise innebandy direkte på sin hovedkanal

Søndag 11. desember blir det innebandy direkte på TV2 i frokosttider, det er klart etter at Gjelleråsen og Monolitten takket ja til å flytte sin kamp i eliteserien for kvinner.


Underholdning fra Slattumhallen klokken 09.05 søndag 11. desember står på programmet, etter at kampen i eliteserien for kvinner mellom Gjelleråsen og Monolitten er fremflyttet. TV2 skal vise innebandy frem på sin hovedkanal, i det som er kanalens nye hjemmebane-satsning. Kanalen som mistet store rettigheter ønsker å vise frem ulike norske idretter på sin hovedkanal. Seksjonsleder i innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund Paal Saastad forteller i en pressemelding at det var bare å svinge seg rundt da kanalen gjorde sin forespørsel. 

– Vi kontaktet umiddelbart arrangørklubb Gjelleråsen, motstander Monolitten og de oppsatte dommerne som alle var positive og entusiastiske til denne muligheten til å vise frem norsk innebandy til tv-publikummet, og dermed ble det tidlig kamp den dagen, sier Saastad. 

Gjelleråsen og Monolitten er for tiden tabellnaboer, og ligger på hver sin side av sluttspillstreken. Det er sesongens andre møte, Gjelleråsen vant tilsvarende møte tidligere i sesongen med 2-0.