Ole Mossin Olesen synes det er synd at VM utsettes, men håper den ekstra tiden til forberedelser kan gi Norge muligheten til å gjøre tidenes VM neste år. Foto: Rune Halvorsen

Håper på tidenes norske VM neste år

Norges veteran Ole Mossin Olesen synes at utsettelsen av VM er kjedelig, men håper at det kan gi Norge bedre forutsetninger for å gjøre tidenes verdensmesterskap neste år.


Det blir inget verdensmesterskap i Helsinki i desember. Det var ventet etter korona-pandemien og dess ringvirkninger, og landslagsveteran Ole Mossin Olesen håper isteden at Norge får tid til å bli enda bedre til neste år.
– I første omgang er det fint at de utsetter VM som følge av lite samlinger med landslaget, men det er jo alltid kjedelig når det er noe man har gledet seg til som blir utsatt. Vi får satse på en god sommer i 2021, og gjøre tidenes VM, sier Mossin Olesen til Innebandyavisen. 

Med seks VM-turneringer bak seg begynner 32-åringen å telle litt på knappene, men vi håper allikevel at Tunet-vingen bestemmer seg for å satse videre også etter årets sesong.
– For min del betyr det egentlig at årets planer bare blir utsatt noe, jeg håper at motivasjonen til en ny sesong ligger der også i mai/juni!