Landslagssjef Magnus Skulstad og U19-landslaget for kvinner har tenkt å innfri favorittstempelet mot Ungarn. Foto: Kent Henriksen

– Vi må finne oss i å være favoritter

Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen og landslagssjef Magnus Skulstad tror på seier i dagens play off-kamp mot Ungarn i U19-VM for kvinner.


Selv om det ble sisteplass i gruppespillet er landslagssjef Magnus Skulstad optimistisk før møtet med Ungarn i play off, men han har respekt for motstanderne som vant sin gruppe i «b-divisjonen» av U19-VM i polske Katowice i går, etter to seiere og en uavgjort.
– Jeg tenker at det er like viktig å nullstille i før i morgen og på ingen måte undervurdere Ungarn. Dette er et hardtarbeidende lag med et par spillere som er særs produktive på banen, sier Skulstad til Innebandyavisen. 

Ungarn slipper med andre ord favorittstempelet lørdag morgen, for Norge får tåle å være favoritter til seier mot ungarerne i Szopienice Arena.
– Vi må finne oss i å være favoritter og kommer til å vise oss det verdig.

Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen holder også Norge som store favoritter i kampen, men advarer mot å ikke respektere motstanderne. 
– En match vi skal og bør vinne ganske enkelt, men Ungarn har Norge røket for før så det er viktig vi møter på jobb i rett antrekk, det holder ikke og bare møte opp. Fokus fra start så bør det bli en enkel og grei seier, sier eksperten før kampen. 

Du kan se kampen mellom Norge og Ungarn her, og du kan kan følge kampen her

Semifinaler:
13.00 Sveits-Tsjekkia
16.00 Sverige-Finland

Play off: 
10.00 Norge-Ungarn
19.00 Tyskland-Latvia

Plasseringskamper:
10.00 Canada-Australia (15. plass)
13.00 Østerrike-Italia (13. plass)
16.00 New Zealand-Danmark (11. plass)
19.00 Polen-Slovakia (5. plass)