Landslagssjef Johnny Petersen gleder seg til dagens kamp mot Sveits. Foto: Kent Henriksen

– Vi har store forventninger til dette VM

Skrevet av Kent Henriksen
04.12.2021 11:06

Landslagssjef Johnny Petersen gleder seg til å traske inn i Helsinki ishall i ettermiddag, og østfoldingen har store forventninger til årets verdensmesterskap.

Vi tok en prat med landslagssjef Johnny Petersen før VM starter for norsk del i Helsinki. I dag venter Sveits i den første gruppespillkampen, og det er en landslagssjef som er litt spent etter få landskamper de seneste sesongene, men samtidig optimistisk på norske vegner.
– Vi har store forventninger til dette VM. Føler vi er litt spente på hvor vi står i forhold til våre motstandere. Det har vært en meget spesiell oppkjøring med lite treninger og kamper, men det er vel ganske likt for de fleste. Vi har kommet trygt og godt fram og vi er godt i gang med forberedelser til de kommende kampene. Vi håper vi kan gjøre en god figur i de kampene vi skal spille og ta det neste steget som vi har vært nære ganske lenge nå, sier Petersen til Innebandyavisen.

Abonner på Innebandyavisen for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om innebandy!

Kun 69 kr/mnd – eller tegn et årsabonnement (der månedsprisen blir 49 kr/mnd!) - alle abonnement fornyes automatisk – ingen bindingstid

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement