F.v. Nicolai Cleve Broch, Erik Follestad, Amir Asgharnejad, Espen PA Lervaag, Bjørn Myrene og Iben Akerlie. Foto: Espen Solli/TV2

TV2 viser egen innebandy-serie til våren

En rekke kjendiser blir å se i den nye serien «Innebandykrigerne» til våren.


Salto Film og Fjernsyn som ligger bak populære serier som "Bloggerne", "Iskrigerne", "Alle gutta" og "Wunderland",  lager TV-serie om innebandy som skal hete «Innebandykrigerne», med Erik Follestad i rollen som seg selv og sin fiktive tvillingbor, Jens Follestad. Det melder TV2 tirsdag ettermiddag. 33-åringen som tidligere var en ishockeyprofil på øverste nivå er kjent fra «Iskrigerne» og VGs «Spårtsklubben» og en rekke programmer på TV2. 

Mer kjente skuespillere som Nicolai Cleve Broch og Iben Akerlie har roller i serien som handler om Sveiva Wild Boys. Komiker Espen Lervaag er skaper av serien som er en ren parodi på «Iskrigerne». 
– Jeg håper først og fremst «Innebandykrigerne» blir en tv-serie hvor man ler masse. Det er ambisjonen. Samtidig er det en historie om en underdog-idrett som ønsker å bli sett og tatt like seriøst som storebroren ishockey. Serien har også et sterkt karaktergalleri jeg tror mange vil kjenne igjen - eller kjenne seg igjen i, sier Lervaag i en pressemelding.

Serien har ifølge kanalen premiere våren 2023. 

Les mer om:

TV2 Innebandykrigerne