Tøft mot Slovenia - norsk seier etter dramatiske sluttminutter

Norge fikk det tøft mot Slovenia i den andre sluttspillkampen, men det ble norsk seier etter dramatiske sluttminutter.

Norge startet litt trevende i dagens kamp mot Slovenia. Det slovenske laget tok ledelsen etter fem minutter, men scoreinger av Tinius Wærstad og Marcus Andresen sørget for norsk ledelse etter den første perioden.

I midtperioden var Slovenia best i starten og både utlignet og tok ledelsen. Andresen og Ådne Mellum sørget for ny norsk ledelse med et par kjappe scoringer, men igjen kunne Slovenia både utligne og ta ledelsen, før Sebastian Kämpe sørget for at det var uavgjort da lagene gikk til pause men scoring på tampen av perioden.

Den tredje perioden var nesten halvveis da Emil Bratlie ga Norge ledelsen på nytt, men Slovenia får overtall på slutten av kampen og da kommer også utligningen. Gleden blir kortvarig for Torger Sviland sender Norge til himmels med sin 7-6 scoring, og gleden blir ikke mindre da Joachim Sørby Pedersen og Kämpe setter spikeren i kisten med 8-6 og 9-6 like etter.