Fra og med i dag er det bare landets øverste divisjon som får lov å spille kamper.

Stopp i kampaktiviteten nok en gang

Kampvirksomheten for lagene tilknyttet NBF er satt på vent, med unntak av landets øverste divisjon.


Kun eliteseriene for menn og kvinner får lov å være i gang da kampaktivitet og trening stanses fra og med i dag, frem til i første hånd 11. januar. Kun toppidretten får unntak for aktivitet fremover grunnet pandemien, med begrenset antall tilskuere og påbud om munnbind.

Allerede i januar er det planlagt NM i aldersbestemte klasser og det er per dags dato stor usikkerhet knyttet til mulighetene for gjennomføringen på oppsatt tid. Mange norske lag skal til utlandet for å spille Gothia Cup under starten av januar, men deltakelse er nå usikkert og flere lag har allerede trekt seg fra turneringen i Göteborgs-området. I tillegg skal flere landslag ut på kvalifisering og turneringer før VM i starten av februar, der er det igjen stor usikkerhet rundt muligheten for å gjennomføre. 
– Beredskapsgruppen i Norges Bandyforbund vil så snart som mulig komme med avklaringer som blant annet er knyttet til landslagsaktiviteten, hva som blir gjeldende for NM aldersbestemte klasser i innebandy, som er planlagt arrangert i siste halvdel av januar i Stavanger og på Østlandsområdet og kamper for norske lag i utlandet, skriver NBF på sine hjemmesider


Les mer om:

NBF Covid-19 Korona-virus