Norsk seier sikret 11. plass i VM

Det ble norsk seier over vertsnasjonen Singapore i den siste kampen i VM for Norges del, og en skuffende 11. plass i mesterskapet.

Det ble 11. plass i VM for det norske laget etter at man slått vertsnasjonen Singapore med 13-1. Rikke Ingebrigtsli Hansen gjorde fem poeng (4+1) i oppgjøret. Etter tre scoringer i den første perioden, gikk man opp til 5-0 ledelse før Singapore reduserte. Så drøyde det til halvspilt tredje periode før det kom norske scoringer, men da kom det åtte(!) på ni minutter, som ga storseier. KAMPFAKTA

VM ruller nå videre med plasseringsspill om femteplassen, som gir spill i World Games, og ikke minst om VM-gullet. Der møter Finland det tsjekkiske laget, og Sverige møter Sveits i semifinalene. Finalen spilles søndag.