Wilmer Anderzon ble kåret til Norges beste spiller mot britene. Foto: IFF

Norsk seier i den første kampen i kvalifiseringen

Det ble som ventet seier for Norge da de møtte Storbritannia i den første kampen i VM-kvalifiseringen til U19-VM i vår.

Lukas Haugen sendte Norge opp i ledelsen i det åttende minutt, og med scoringer fra Torger Sviland, Sebastian Kämpe, Marcus Andresen, Joachim Sørby Pedersen, Ådne Mellum og Emil Bratlie var det aldri noe snakk om det ville bli norske ledelse inn i garderoben. 7-0 etter den første perioden i Salzburg.

Etter pause scoret Wilmer Anderzon to ganger og Kämpe en gang, men to reduseringer fra britene så til at det var 10-2 etter to perioder.

I den tredje perioden scoret Storbritannia for tredje gang på rad, før Bratlie og Anderzon så til at det endte 11-4 i den første kampen i kvalifiseringen. KAMPFAKTA