Silly Season starter ordentlig i morgen da overgangsmarkedet åpner. Foto: Kent Henriksen

Nå starter straks Silly Season på alvor

1. mai åpner overgangsvinduet og da blir det som regel full fart på overgangsmarkedet, når klubber skal styrke stallen og spillere skal prøve lykken andre steder.


Årets sesong er ikke helt ferdigspilt, men overgangsmarkedet åpner allikevel søndag, og klubbene kan starte jobben å styrke troppene sine for alvor foran høsten. Over 700 spillertransaksjoner ble gjort sist sesong.  

Allerede nå er enkelte overganger signalisert på herresiden, der Sarpsborg har vært og hentet Markus Marthinsen fra Fredrikstad som rykket ned fra eliteserien i vår. Hos nabo Greåker er det klart at Arvid Wibring Lindqvist vender snuten hjem til Sverige, og det blir interessant å følge med på hvor den nå norske landslagsspilleren havner. Sander Fauskanger skal forøvrig hjem til Norge, og det er vel nærliggende å tro at han vender hjem til Greåker etter en sesong i Warberg i allsvenskan.

I nabobyen Fredrikstad har Slevik allerede gjort klart med Daniel Pereira Arnesen som er tilbake i klubben etter tre sesonger i Hagfors. 

I vest er det klart at Jesper Engström vender hjem etter en vellykket tid i Sandnes, hvor den målfarlige svensken havner er uvisst så langt. 

Narvik er på spillerjakt og ønsker å styrke stallen etter opprykket til eliteserien, og er også på jakt etter ny hovedtrener. 

På jakt etter ny hovedtrener er også Nor 92 som ikke forlenget kontrakten med Malcolm Schäfer. 

På damesiden er det klart at Jonas Boväng bytter Gjelleråsens damelag med Onyxs herrelag i 1.divisjon kommende sesong.