Alexander Galante Carlström og det svenske landslaget skal ikke til Euro Floorball Tour allikevel. Foto: Rune Halvorsen

Må avlyse Euro Floorball Tour for herrer i Sveits

Euro Floorball Tour som skulle blitt spilt i helgen i Sveits er avlyst, grunnet situasjonen rundt korona-pandemien.


Sveriges herrelag på senior og U19-nivå skulle i helgen til Sveits for kamper mot Sveits og Tsjekkia i Euro Floorball Tour. Turneringen blir dog avlyst grunnet korona-pandemien og den usikre situasjonen rundt om i Europa, det melder Svensk Innebandy mandag. 

Fra før er mengder med landslagssamlinger og kamper avlyst i denne perioden, og det er lite trolig at det blir noen særlig aktivitet denne sesongen til korona-pandemien har roet seg. Sveits valgte å avlyse turneringen som skulle vært spilt i helgen. 
– En ventet avgjørelse som ligger helt i trå med hvordan man ser på å spille internasjonale kamper akkurat nå. Vi hadde også bestemt oss for å ikke reise før avgjørelsen fra Sveits kom, vi ønsker ikke å sende 60 personers nedover Europa i en usikker tid, for oss er det en spørsmål om trygghet og helse, sier generalsekretær Mikael Ahlerup i en pressemelding.

Det svenske herrelandslaget skal isteden for tur til Sveits møte til samling i Gävle, samtidig som U19-herrene dra til Nyköping for sin samling.

Les mer om:

Sverige EFT Internasjonalt