Bård Børresen flankert av damene han skal date i kveldens program på TV2. Foto: Espen Solli/TV2

Klarer trenerprofilen å finne drømmedama på TV2 i kveld?

Bård Børresen som så sent som forrige sesong var å se på benken til Sveivas herrelag, skal i dag ut i en helt annen setting.


Bård Børresen var i en årrekke synonymt med Sveivas damelag, og har også vært innom herrelaget som trener, og som landslagstrener. Nå er 51-åringen klar for nye eventyr, på dating-programmet «5 i uka»  på TV2, der han får besøk av fem jenter som skal kjempe om hans gunst, og kanskje potensielt kan bli kjæreste med den tidligere Sveiva-treneren.  

Børresen var sterkt delaktig i Sveiva storhetsperiode og har ført klubben til flere NM-gull, gull i europacup og spill i Champions Cup. 

Bård Børresen på trenerbenken, sånn som vi er vant å se han. Foto: Kent Henriksen

Det er ikke første gang innebandy-relaterte personligheter har vært på dating-program på TV. På programmet «Første date» på TV Norge der bland annet landslagsspiller Silje Karlsen Auestad, tidligere Bodø-spiller Tom-Erik Hjelle, Tuva Lilleås Christoffersen og tidligere Sagene-leder Odd Arne Hauge har figurert i programmet, har det med andre ord vært godt om innebandyfolk innom de seneste årene.

I kveld er det altså Børresen som vi skal bli bedre kjent med på «5 i uka» som vises på hovedkanalen TV2 klokken 20.00, men kan allerede nå sees på kanalens strømmetjeneste TV2 PLAY.