Foto: Petter Alexandersen

– Kan bli samme kampbilde som i går

Norge møter Østerrike i sin siste kamp i kvalifiseringen i Koceni, en kamp som fort kan få samme kampbilde som i går om ikke Norge får fart på spillet.


Det er lite som står på spill når Norge møter Østerrike. Det norske laget har bare andreplassen i puljen å spille for, og Østerrike vet at de allerede blir sist i gruppen. Alpelandet har gjort sine saker greit under uken i Koceni, men står med null poeng og kan ikke gå forbi Belgia grunnet innbyrdes oppgjør. 

Det norske laget gjorde alt annet enn en god match mot Belgia i går kveld, men nok for å sikre en billett til VM i Singapore, som spilles i desember måned. I dag blir det fort litt bedre, mot en på papiret enklere motstander. Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen håper at de som fått lite spilletid får mer tid på banen enn tidligere under uken.
– Vi er klare for VM og har gjort jobben. I dag kan de som spilt lite under kvalifiseringen få spille mye. Østerrike har en god keeper, og det kan fort bli samme kampbilde som i går om man ikke får hull på byllen og har balltempo, sier Alexandersen.

Du kan se kampen (betalingstjeneste) eller følge kampen her, som starter klokken 10.00 norsk tid.