Magnus Skulstad får vente til høsten før det blir VM-spill, med en helt ny tropp enn tidligere tenkt. Foto: Rune Halvorsen

Flytter U19-VM for tredje gang på et år

IFF har besluttet å flytte verdensmesterskapet for U19 kvinner til høsten, og det betyr at det blir endringer for det norske laget ledet av Magnus Skulstad.


IFF flyttet tidligere i uken U19-VM for kvinner for tredje gang, denne gang til september 2021. Nå er det klart at spillerne som var født i 2001 til 2002 ikke blir med videre, uten får muligheten å sloss om en plass i troppen til VM for kvinner senere i sesongen. Spillerne fikk meldingen på teams tidligere
– Den øverste politiske ledelsen i Norges Bandyforbund har i samråd med administrasjon bestemt at det opprinnelige U19 kullet født 2001-2002 skal få lov til å fokusere på å kjempe om en plass på kvinnelandslaget. Fra nå av vil de ikke bli fulgt opp av landslagsledelsen til U19 kvinner, skriver NBF på sine nettsider. 

U19-VM i Uppsala skulle ifølge planen gått av stabelen i mai 2020, men har blitt flyttet to ganger grunnet den pågående pandemien. 

Nå blir det isteden de som er født 2003 til 2004 som får bryne seg i kommende U19-VM.