Birgitte Lersbryggen i aksjon under Allstar-kamp mellom gamle stjerner i Tunet og klubbens A-lag i 12/13-sesongen. Foto: Rune Halvorsen

Endelig får en innebandyspiller sjansen i det populære programmet

I det meget populære programmet på NRK "Mesternes mester" har innebandylegendene manglet, men nå får en av Norges aller beste gjennom tidene muligheten å vise seg frem i beste sendetid.


I midten av juni starter innspillingen av "Mesternes mester" på Sørlandet, og for aller første gang får en tidligere innebandyspiller sjansen å vise sine atletiske evner. Det er Birgitte Lersbryggen som skal delta i det populære programmet på statskanalen NRK. Lersbryggen gikk under kallenavnet "Big" under sin karriere, der det ble landskamper i både fotball, ishockey og ikke minst innebandy. 48-åringen var ansett som verdens beste spiller i sin tid, og var med og vant flere gull i nabolandet Sverige. 

Etter endt karriere var hun ekspert på TV, og var godt kjent i det svenske innebandymiljøet. Lersbryggen har holdt det gående etter endt karriere, og med jobb i brannvesenet og en ellers aktiv hverdag, er det lov å håpe på at innebandylegenden biter godt fra seg i underholdningsprogrammet der også Anders Aukland (langrenn), Astrid Uhrenholdt Jacobsen (langrenn), Camilla Gjersem (kunstløp), Emil Meek (MMA), Marit Malm Frafjord (handball), Pål André Helland (fotball), Stian Sivertzen (snowboard), Terje Håkonsen (snowboard) og Tirill Eckhoff (skiskyting) deltar.